Pure Vegi Plus 4kg

Pure Vegi Plus 4kg

Vegi Plus är en hälsosam och mångsidig mixer som enkelt kan läggas till dagens mat eller används av hemkockar och färskfoder användare för att lägga till egen proteinkälla, kokt kött eller rå kött och ben för att skapa en komplett och balanserad kost. Vegi Plus är idealisk för känsliga hundar som behöver en specifik proteinkälla och det gör det möjligt för ägarna att tillhandahålla en egen varierad kost hemifrån, liksom att vara perfekt att använda som en hälsosam topper eller mixer tillsammans med dagens mat.

Ingredienser:
Morot
Morötter innehåller mer karoten än som finns i någon annan grönsak. Karoten omvandlas till vitamin A, vilket ger viktiga antioxidantfördelar och fytonutrienter.
Potatis
Potatis är en exceptionellt hälsosam mat med låg kaloriinnehåll, högfibrer, som erbjuder en fantastisk källa till vitamin B6, C-vitamin, koppar, kalium och mangan.
Ägg
Förutom att vara en mycket smältbar källa till protein som aminosyror är ägg en strålande kolkolja som är särskilt viktig för korrekt hjärnfunktion och hälsa.
Äpple
Äpplen är en överraskande bra fiberkälla som är utmärkt för matsmältning. De innehåller också fyto-näringsämnen som quercetin och katekin som är starka antioxidanter.
Palsternacka
En stor källa till vitamin C, Palsternacka innehåller också många poly-acetylenantioxidanter såsom falkarinol, falkarindiol, panaxydiol och metyl-falkarindiol, samt att vara en utmärkt källa till dietfibrer.
Kål
Med rikedom i antioxidanter, glukosinolater, vitamin A och D.
Gröna bönor
Förutom konventionella antioxidant näringsämnen som vitamin C och beta-karoten, innehåller gröna bönor viktiga mängder av antioxidantmineral mangan.
Mineraler
Alla våra kompletta måltider tillsatt vitamin och mineraler som ger näringsämnen väsentliga för friska ben, blod och övergripande utveckling.
Analys:
Protein 16%
Fett 4%
Fiber 4%
Aska 3%
363 kcal per 100g


Artnr: Benämning: Lager: Delbetalning. Pris: : Antal:
7030p4kg Pure Vegi Plus 4kg (Lägg till i Önskelista ) Ej i lager från 60 kr SEK / mnd. 669 kr SEK/st  

Tillbaka

5-i-top