Pure Fish Supper 500gr Pure Fish Supper 500gr

Pure Fish Supper 500gr

Fish Supper är ett foder med endast en proteinkälla, helt komplett av humankvalitet fylld med frystorkade råfisk bitar. Helt spannmålsfri med tillsatta Superfood-ingredienser, Fish Supper är perfekt för hundar med känslighet av flera köttintoleranser samt potatisallergier och är passar även de mest krävande individerna.
Pure Fish Supper 500gr
Artnr 7050p500
219 kr SEK
I lager


Fish Supper är ett foder med endast en proteinkälla, helt komplett av humankvalitet fylld med frystorkade råfisk bitar. Helt spannmålsfri med tillsatta Superfood-ingredienser, Fish Supper är perfekt för hundar med känslighet av flera köttintoleranser samt  potatisallergier och är passar även de mest krävande individerna.

Ingredienser:
Vit fisk (25%)
Fisk är en av de hälsosammaste livsmedel på planeten. Den är fylld med viktiga näringsämnen, såsom protein och D-vitamin, samtidigt som de fylls med omega-3-fettsyror. Den vita fisken är Fish Supper består av torsk, Pollock och Hoki som kommer från Nya Zeeland.
Ägg (15%)
Förutom att vara en mycket smältbar källa till protein som aminosyror är ägg en strålande kolkolja som är särskilt viktig för korrekt hjärnfunktion och hälsa.
Morot
Morötter innehåller mer karoten än som finns i någon annan grönsak. Karoten omvandlas till vitamin A, vilket ger viktiga antioxidantfördelar och fytonutrienter.
Sötpotatis
Potatis är en exceptionellt hälsosam, högfibrerad mat med låg kaloriinnehåll, som erbjuder en utmärkt källa till vitamin B6, C-vitamin, koppar, kalium och mangan.
Palsternacka
En stor källa till vitamin C, palsternacka innehåller också många poly-acetylenantioxidanter såsom falkarinol, falkarindiol, panaxydiol och metyl-falkarindiol, samt att vara en utmärkt källa till dietfibrer.
Spenat
Spenat är hög i niacin och zink, liksom protein, fiber, vitaminer A, C, E och K, tiamin, vitamin B6, folat, kalcium, järn, magnesium, fosfor, kalium, koppar och mangan.
Kokos
Kokosnöt är en fantastisk källa till järn, liksom E-vitamin och K-vitamin, som visas för att främja hälsosam hud, kappa och metabolism.
mineraler
Alla våra kompletta måltider innehåller tillsatt vitamin och mineraler som ger näringsämnen väsentliga för friska ben, blod och övergripande utveckling.
Analys:
Protein 34%
Fett 8%
Fibrer 2.3%
Aska 7.4%
383 kcal per 100g

Lämna ett omdöme

1 2 3 4 5

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

1 1 2 2 3 3 4 4 5 5
(0/5)
Bli först med att betygsätta.

Dina senast besökta varor

Vegi Plus är en hälsosam och mångsidig mixer som enkelt kan läggas till dagens mat eller används av hemko...
379 kr SEK
Art nr. 7030p2kg
Chicken Delicious är ett komplett foder av human kvalitet. Vår kost ger en spannmålsfri måltid, högprotei...
159 kr SEK
Art nr. 7010p500
Chicken Dinner är ett komplett foder av livsmedelskvalitet som ger ett ekonomiskt sätt att ge en hälsosam...
379 kr SEK
Art nr. 7001p2

Andra varor från samma varugrupp

Meaty Sweeties är en hälsosam behandling med låg kalori snacks som kan ges till en balanserad kost. Till...
69 kr SEK
Art nr. 7070p100
Meaty Sweeties är en hälsosam behandling med låg kalori snacks som kan ges till en balanserad kost. Till...
69 kr SEK
Art nr. 7070p150
Chunky Chicken är ett foder med endast en proteinkälla, helt komplett av humankvalitet packad med bitar a...
959 kr SEK
Art nr. 7060p4

5-i-top