Pure Duck Delight 4kg

Pure Duck Delight 4kg

Duck Delight är en komplett kost av humankvalitet med endast en högkvalitativ köttkälla. Denna spannmålsfria proteinrika kost vilket gör den perfekt för mer aktiva hundar, valpar och under graviditet, liksom hundar som behöver få lite extra vikt.

Ingredienser:
Anka (30%)
Den färska ankan och färska levern som används i en del av denna mat motsvarar en torr eller våt mat innehållande cirka 70% färskt kött. Anka är en lysande källa av vitamin B12, selen och zink.
Nötköttlever (5%)
Även om det är en näringsrik rik källa till protein, fett och vitamin A, är lever också en bra källa till koppar, järn, niacin, fosfor och zink. Det ger många B-vitaminer, omega-3 och omega-6 fettsyror och essentiella aminosyror din hund behöver hålla sig frisk.
Morot
Morötter innehåller mer karoten än som finns i någon annan grönsak. Karoten omvandlas till vitamin A, vilket ger viktiga antioxidantfördelar och fytonutrienter.
Potatis
Potatis är en exceptionellt hälsosam mat med låg kaloriinnehåll, högfibrer, som erbjuder en fantastisk källa till vitamin B6, C-vitamin, koppar, kalium och mangan.
Äpple
Äpplen är en överraskande bra fiberkälla som är utmärkt för matsmältning. De innehåller också fyto-näringsämnen som quercetin och katekin som är starka antioxidanter.
Palsternacka
En stor källa till vitamin C, Palsternacka innehåller också många poly-acetylenantioxidanter såsom falkarinol, falkarindiol, panaxydiol och metyl-falkarindiol, samt att vara en utmärkt källa till dietfibrer.
Kål
Med rikedom i antioxidanter, glukosinolater, vitamin A och D.
Gröna bönor
Förutom konventionella antioxidant näringsämnen som vitamin C och beta-karoten, innehåller gröna bönor viktiga mängder av antioxidantmineral mangan.
Mineraler
Alla våra kompletta måltider innehåller tillsatt vitamin och mineraler som ger näringsämnen väsentliga för friska ben, blod och övergripande utveckling.
Analys
Protein 25%
Fett 14.2%
Fiber 1.8%
Aska 3.3%
422 kcal per 100g


Artnr: Benämning: Lager: Delbetalning. Pris: : Antal:
7020p4kg Pure Duck Delight 4kg (Lägg till i Önskelista ) I lager från 66 kr SEK / mnd. 799 kr SEK/st  

Tillbaka

5-i-top