Pure Chunky Chicken 4kg

Pure Chunky Chicken 4kg

Chunky Chicken är ett foder med endast en proteinkälla, helt komplett av humankvalitet packad med bitar av frystorkad kyckling bitar. Spannmålsfri med tillsatta Superfood-ingredienser, Chunky Chicken är perfekt för aktiva hundar och valpar, hundar med flera köttintoleranser, potatisallergier och är ett alternativ till de mest krävande individerna.

Ingredienser:

kyckling (30%)
Kyckling är en utmärkt källa till B-vitamin niacin och innehåller selen som främjar antioxidantförsvar.

Ägg (5%)
Förutom att vara en mycket smältbar källa till protein som aminosyror är ägg en strålande kolkolja som är särskilt viktig för korrekt hjärnfunktion och hälsa.

Morot
Morötter innehåller mer karoten än som finns i någon annan grönsak. Karoten omvandlas till vitamin A, vilket ger viktiga antioxidantfördelar och fytonutrienter.

Sötpotatis är en exceptionellt hälsosam, högfibrerad mat med låg kaloriinnehåll, som erbjuder en utmärkt källa till vitamin B6, C-vitamin, koppar, kalium och mangan.

Palsternacka
En stor källa till vitamin C, palsternacka innehåller också många poly-acetylenantioxidanter såsom falkarinol, falkarindiol, panaxydiol och metyl-falkarindiol, samt att vara en utmärkt källa till dietfibrer.

Spenat
Spenat är hög i niacin och zink, liksom protein, fiber, vitaminer A, C, E och K, tiamin, vitamin B6, folat, kalcium, järn, magnesium, fosfor, kalium, koppar och mangan.

Kokos
Kokosnöt är en fantastisk källa till järn, liksom E-vitamin och K-vitamin, som visas för att främja hälsosam hud, kappa och metabolism.

Mineraler
Alla våra kompletta måltider innehåller tillsatt vitamin och mineraler som ger näringsämnen väsentliga för friska ben, blod och övergripande utveckling.

Analys:

Protein 29%

Fett 29%

Fiber 1.6%

Aska 4.7%

501 kcal per 100g


Artnr: Benämning: Lager: Delbetalning. Pris: : Antal:
7060p4 Pure Chunky Chicken 4kg (Lägg till i Önskelista ) I lager från 74 kr SEK / mnd. 959 kr SEK/st  

Tillbaka

5-i-top