Pure Chicken Dinner 4kg

Pure Chicken Dinner 4kg

Chicken Dinner är ett komplett foder av livsmedelskvalitet som ger ett ekonomiskt sätt att ge en hälsosam lågbehandlad kost till kräsen eller känsliga hundar som förtjänar det bästa. En mer måttlig nivå av protein och fett gör detta recept perfekt för underhåll av vuxna, äldre och hundar som är benägna att bära lite extra vikt.

Ingredienser:
Kyckling (25%)
Den färska kycklingen som ingår i maten motsvarar ett torrfoder som innehåller cirka 60% kött. Det ger en utmärkt källa till B-vitamin niacin och innehåller selen som främjar antioxidantförsvar.
Potatis
Potatis är en exceptionellt hälsosam mat med låg kaloriinnehåll, högfibrer, som erbjuder en fantastisk källa till vitamin B6, C-vitamin, koppar, kalium och mangan.
Palsternacka
En stor källa till vitamin C, parsnip innehåller också många poly-acetylenantioxidanter såsom falkarinol, falkarindiol, panaxydiol och metyl-falkarindiol, samt att vara en utmärkt källa till dietfibrer.
Morot
Morötter innehåller mer karoten än som finns i någon annan grönsak. Karoten omvandlas till vitamin A, vilket ger viktiga antioxidantfördelar och fytonutrienter.
Äpple
Äpplen är en överraskande bra fiberkälla som är utmärkt för matsmältning. De innehåller också fyto-näringsämnen som quercetin och katekin som är starka antioxidanter.
Kål
Innehåller mycket antioxidanter, glukosinolater, vitamin A och D.
Gröna bönor
Förutom konventionella antioxidant näringsämnen som vitamin C och beta-karoten, innehåller gröna bönor viktiga mängder av antioxidantmineral mangan.
Mineraler
Alla våra kompletta måltider innehåller tillsatt vitamin och mineraler som ger näringsämnen väsentliga för friska ben, blod och övergripande utveckling.
Protein 26%
Fett 11%
Fiber 2.5%
Aska 4.4%
406 kcal per 100g


Artnr: Benämning: Lager: Delbetalning. Pris: : Antal:
7001p4 Pure Chicken Dinner 4kg (Lägg till i Önskelista ) Ej i lager från 60 kr SEK / mnd. 669 kr SEK/st  

Tillbaka

5-i-top