Pure Chicken Delicious 500gr

Pure Chicken Delicious 500gr

Chicken Delicious är ett komplett foder av human kvalitet. Vår kost ger en spannmålsfri måltid, högprotein som gör den perfekt för mer aktiva hundar, valpar och under graviditet, liksom hundar som behöver få lite extra vikt samt de mest kinkiga individerna.

Kyckling (40%)
Den färska kyckling som ingår i maten är jämnförbar med torrfoder med ett köttinnehåll på 80%. Innehåller viktiga vitaminer och spårämnen som niacin, selen vilket är en utmärkt antioxadant.
Ägg (5%)
Ägg är en av världens bästa proteinkällot samt aminosyror som kolin vilket ger bättre hjätnfunktion och hälsa
Morötter innehåller mer karoten än någon annan grönsak. Karoten omvandlas till vitamin A vilket är en viktig antioxadant.
Potatis is an exceptionally healthy low calorie, high fibre food that offers an excellent source of vitamin B6, vitamin C, copper, potassium and manganese. är en exceptionellt hälsosam ingrediens med låg kaloriinnehåll, högfibrer som erbjuder en utmärkt källa till vitamin B6, vitamin C, koppar, kalium och mangan
Palsternacka
En stor källa till vitamin C, Palsternacka innehåller också många poly-acetylenantioxidanter såsom falkarinol, falkarindiol, panaxydiol och metyl-falkarindiol, samt är en utmärkt källa till dietfibrer.
Äpplen är en överraskande bra fiberkälla som är utmärkt för matsmältning. De innehåller också fyto-näringsämnen som quercetin och katekin som är starka antioxidanter.
Kål
Innehåller mycket antioxidanter, glukosinolater, vitamin A och D.
Gröna bönor
Förutom konventionella antioxidant näringsämnen som vitamin C och beta-karoten, innehåller gröna bönor viktiga mängder av antioxidantmineral mangan.
Mineraler
Alla våra kompletta måltider innehåller tillsatta vitaminer och mineraler som ger näringsämnen som är viktiga för friska ben, blod och övergripande utveckling.

Protein 30%
Fett 18%
Fiber 2.1%
Aska 5.7%
437 kcal per 100g


Artnr: Benämning: Lager: Delbetalning. Pris: : Antal:
7010p500 Pure Chicken Delicious 500gr (Lägg till i Önskelista ) I lager från 37 kr SEK / mnd. 159 kr SEK/st  

Tillbaka

5-i-top